شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

دندان آخر فک پایین سمت راست (دندان عقل)یا 8/8من کج رشد کرده وبا زاویه تقریبا 20 30 درجه دندان شماره هفت یا جلویی آن را فشار می دهد به طوری بعضی مواقع باعث درد می شود.آیا برای کشیدن آن نیاز به جراحی به طوری که صورتم برش خورد هست یا با کشیدن دندانهای دیگر فرقی نمی کند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
این دندان باید حتماً خارج شود که جهت آن یک جراحی ساده با انجام پوش داخل دهانی خواهد بود.
منبع: پزشک آنلاین