شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

دختری 28 ساله هستم که در 12 سالگی به دلیل تصادف دندان های جلو بالا یم شکسته شدند الان با ترمیم ریشه های دندان خودم ظاهری معمولی دارم البته نه عالی! حال سوالم این است که آیا می توانم ارتدونسی کنم چون بین دندانهای بالایم فاصله افتاده است که اصلا دلچسپ نیست!

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
جهت بهبود ظاهر دندانهای قدامی با فاصله ،2 راه وجود دارد 1 - انجام ارتودنسی 2 - انجام ترمیم های همرنگ توسط متخصص ترمیمی.
منبع: پزشک آنلاین