يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

چطور دندان هامون رو سفید کنیم؟ و یک مارک آدامس رو میشه معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
روش سفید کردن که شما بتوانید در خانه استفاده کنید خمیر دندان سفید کننده کرست است که حداقل دو بار در روز باید استفاده کنید مشروط بر این که جرم نداشته باشید . از روش سفید کردن با دستگاه زوم در داخل مطب هم میتوان استفاده کرد که بهترین روش موجود است هم درجه سفید شدگی بالاو هم ماندگاری طولانی دارد. در ضمن آدامسهای اربیت و ریلکس موجود در بازار برای دندان مفیدند.منبع: پزشک آنلاین