يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

دختری 25 ساله ام که دندانهای عقل فک پایینم در حال رشد هستند منتها از آنجایی که روی انحنای انتهایی فکم قرار گرفته اند جهت رشدشان رو به بالا نیست بلکه تقریبا رو به دندانهایم می باشد و اگر کمی بیشتر رشد کند احتمالا دندان آخرم جلوی آن را می گیرد آیا الان که هنوز مشکلی به وجود نیاورده باید به دندانپزشک مراجعه کنم یا اینکه امکان تغییر جهتش در حین رشد وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
قبل از این که مشکل ایجاد شود باید جراحی شود . در ضمن امکان تغییر جهت وجود ندارد.
منبع: پزشک آنلاین