يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

خانم 23 ساله هستم ومشکلی که دارم میخواستم بپرسم هنوز تواین سن یکی ازدندانهای عقل فک پایین من درنیومده میخواستم ببینم این طبیعیه وبعدا مشکلی پیش نمیاره وحالا که سن من گذشته دیگه درنمیاد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اولا هنوز از سن شما نگذشته است.دوما ممکنه دندان عقل هیچوقت رویش پیدا نکند ولی اگر به دندانهای جلویی فشار وارد کند باید تا هنوز دردسری ایجاد نکرده آن را خارج کرد. تشخیص آن هم با گرافی و توسط دندانپزشک است.پس بهتر است توسط دندانپزشکتان معاینه شوید.
منبع: پزشک آنلاین