يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

من به انواع دهان شویه ها ازجمله سن سوداین..نانوسیل دی وان واورال بی حساسیت دارم وزبانم زخم میشه ..شما توصیه ای دارید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اصلا چرا شما دهانشویه مصرف میکنید ؟ دهانشویه معمولا به طور موقت برای مقاصد درمانی استفاده میشود .در حالت معمول و بطور روزانه لازم نیست از آن استفاده شود.حتی من نگران قارچی بودن زخمهای زبان شما بر اثر استفاده مکرر از دهانشویه هستم. بهتر است مصرف آن را قطع و با دندانپزشک خود مشاوره کنید.
منبع: پزشک آنلاین