يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

دخترم5سال نیم است و 2دندان جلویی دایمی رو درآورده اما کج و به سمت داخل و به دندانهای کناری فشار می آورد و هنوز کامل بیرون نیامده لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
معمولاً دندانهای دائمی درست پشت دندانهای شیری سر می زند و موقعیت طبیعی آنها چنین است ولی به مرور با رشد قوس فکی وفشار زبان این دندانها درقوس قرار می گیرند .مگر آنکه کمبود فضا شدید باشد که دراین حالت باید اقدام به کشیدن دندانهای شیری مجاور کرد تاسریعاً فضا برای این دندانها مهیا شود . نیاز به معاینه دقیق وارائه یک طرح درمان صحیح می باشد .
منبع: پزشک آنلاین