يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

چیزی مثل جوش هایی که به صورت میزنه روی لثه پایین من کنار یکی از دندونهای آسیا هست که هر چند روز یکبار بزرگ میشه مثل آبسه و سرش سفید میشه و وقتی با دستمال روش فشار میدم خالی میشه . مایع شیری رنگی ازش خارج میشه . درد نداره . دندونم را 4 سال پیش پر کردم و مشکلی نداره . این اتفاق به خاطر چی هست آیا کیست هست؟باید دارو مصرف کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
این نشان دهنده وجود یک کیست یا گرانوم عفونی در ته ریشه دندان مربوط می باشد که درمان آن اقدام به معالجه ریشه دندان مربوطه طی 2جلسه همراه با آنتی بیوتیک خوراکی است، ودارو به تنهایی اثر بخش نیست چون کانال ریشه مربوط باید پاکسازی وتمیز شود.
منبع: پزشک آنلاین