يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

حدود هفت سال قبل بر اثر تصادف سه قسمت از فکم شکست ودندنهایم از ریشه آسیب دیدن و خیلی لغ شدندحال نزدیک دوسال است که دندان هایم خراب می شوند وبعضی از آن ها لغ است آیا ممکن است به خاطر آن تصادف باشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
غالباً لقی دندانها دراثر تحلیل لثه که متعاقب تحلیل استخوان اطراف دندانها می باشدصورت می گیرد . واین حالت بیش تر پس از 30سالگی به مرور دربعضی افراد که زمینه ژنتیکی بیماریهای لثه را دارند واز بهداشت دهانی خوبی برخوردار نیستند کم کم بروز می کند . البته ممکن است دراثر ضربه وارده حین تصادف نیر یک یا چند دندان دچار لقلی یا شکستگی گردند که باید بلافاصله درمان مقتضی برای آنها انجام گردد . بهر حال بایک معاینه دقیق پزشکی وانجام آزمایشات پاراکلینیکی بهتر می توان نظر داد.
منبع: پزشک آنلاین