يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

چندسالی است که دندانهای من مخصوصا دندانهای زیرین شدیدا جرم می بندد و 3بار هم تاکنون جرمگیری کردم ولی متاسفانه نه تنها مشکل حل نمیشه بلکه بدتر هم شده و لکه های سیاه هم روی دندانها افتاده است خوشبختانه دندانهای من هیچگونه ایرادی ندارد حالا سوال من اینست که چطور این مشکل را حل کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمیدرضا عزیزی:
اگر دندانها زود جرم می گیرد چند علت می تواند داشته باشد: 1- شخص مرتب (روزی 2 بار)مسواک نمی زند 2- مرتب مسواک می زند ولی دقیق مسواک نمی زند 3- شخص تنفس دهانی دارد یعنی در موقع خواب دهان باز می ماند و از دهان نفس میکشد. در 2 مورد اول آموزش مسواک زدن در سایت وجود دارد و برای مورد سوم نیاز به معاینه حضوری است.
منبع: پزشک آنلاین