يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

فاصله بین دو جرمگیری چه مدت باشد که آسیبی به دندان ها نرسد؟آیا دستگاه های جدید جرمگیری (ایرفلو) در کشور ما گسترش پیدا کرده؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اگر جرم روی دندان باشد باید جرمگیری انجام شود .این جرمگیری نیست که به دندان اسیب میزند بلکه خود جرم است پس فاصله مطرح نیست .در ضمن ایرفلو هنوز توی هیچ کجا رایج نشده است.و هنوز حالتی تحقیقاتی دارد.
منبع: پزشک آنلاین