يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

پنج روزه که دندان ها رو جرم گیری کردم اما دکتر توصیه خاصی نکرد از یک روز بعد از جرم گیری نوشیدنی سرد و گرم نمی توانم بخورم دندانهام حالت یخ پیدا می کنند و ضعفم میزنه ؟علتش چیه؟راه درمان؟در ضمن از چه خمیر دندانی باید استفاده کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
این یک حالت کاملاٌ طبیعی است وبه مرور پس از چند روز به تدریج حساسیت دندانی برطرف می شود. اکثراٌ درافرادی که حجم جرم زیاد باشد و قسمتی از سطح عاج عریان شده دندان توسط جرم پوشیده شده باشد . بلافاصله پس از برداشتن جرم این ناحیه ،دندانها موقتاٌ حساس می شوند که نیاز به درمان خاصی ندارد بلکه با کنترل کامل بهداشت دهانی (استفاده از مسواک + نخ دندان +دهان شویه ) به تدریج برطرف می گردد .درمواقعی که حساسیت باقی می ماند ممکن است خمیر دندانهای مخصوص دندانهای حساس تاحدودی کمک کننده باشند .
منبع: پزشک آنلاین