يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

چه راهی برای سفید شدن دندانها به صورت کامل وجود دارد؟ من با اینکه هر شب به صورت صحیح و به اندازه کافی (حدود 7 دقیقه) مسواک می زنم و همیشه از مسواک و خمیر دندان سفید کننده سه بعدی (مسواک Oral-B 3D White و خمیر دندان Crest 3D White) استفاده می کنم ولی نیمه منتهی به لثه در دندانهایم (در دندانهای بالا ، نیمه بالایی و در پایینی ، نیمه پایین) تا حدودی کمی زرد رنگ است . لطفا راهنمایی کنید.؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
به مقاله سفید کردن دندان درسایت مراجعه کنید . درضمن رنگ دندان همیشه درسطح دندان یک دست نیست وهمیشه نواحی طوق دندان یعنی دقیقاً همان محلهایی که شما بدان اشاره کردید کمی زرد تر از سطوح دیگر است .چون ضخامت مینا دراین محل نواحی کمتر است ورنگ عاج دندان که درواقع تعیین کننده رنگ ذاتی دندانهاست بیشتر از مینا مشخص می گردد.
منبع: پزشک آنلاین