يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

شنیدم برای سفید کردن دندانها روش بلیچیینگ وجود داره میخواستم بدونم شما این کار رو انجام میدید ؟هزینه تقریبی آن چقدر است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
در مطب بلیچیینگ با دستگاه zoom که پیشرفته ترین روش حال حاضر در آمریکا می باشد انجام میگیرد. در این روش تغییر رنگ (سفید شدن) کاملا عمقی است و به همین دلیل درجه سفیدی دندان بسیار عالی است قیمت آن نیز بین 200/000 تا 250/000 تومان می باشد.
منبع: پزشک آنلاین