يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

یه مارکی از خمیردندون که واقعا خوبه و باعث سفیدی دندونها میشه لطفا بهم معرفی کنید.آیا این تبلیغاتی که در مورد خمیر دندانها میشود واقعا درسته؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
مارک trisa و مارک crest از نوع سفید کننده هر دو خوب هستند ولی باید دید توقع شما از سفید شدن چیست.این خمیردندانها فقط 1 تا 2 پرده دندان را سفید میکنند که چند روز بعد از قطع استفاده برگشت میکند .استفاده دراز مدت هم توصیه نمیشود چون باعث حساس شدن دندانها میگردد.اینها برای نگهداری سفید کردن پیشرفته که در مطب انجام میشود آن هم به صورت دوره ای توصیه میشوند.خیلی به تبلیغات اهمیت ندهید.
منبع: پزشک آنلاین