يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

من چندی پیش در مورد بلند کردن دندانهای کوتاهم از شما سوال کرده بودم،شما هم لطف کردید و روش کامپوزیت را به من معرفی کردید.من در مورد این روش اطلاعات زیادی ندارم،چند سوال:آیا در این عمل دندان هیچ گونه تراش و آسیبی نمیبیند؟آیا ممکن است خط پر شدگی قابل تشخیص باشد و ظاهر دندان زیاد جالب نشود؟ و اینکه عمر این روش چقدر است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
در این روش فقط سطح دندان زبر و خشن میشود یعنی دندان تراش نمیخورد حتی قابل برگشت است یعنی اگر خواستید میتوانید دوباره دندانتان را به حالت اولیه برگردانید .خط پر شدگی در صورتی که از تکنیکهای زیبایی استفاده شود مشخص نیست. عمر کامپوزیت جدای از روش کار که به مهارت دندانپزشک وابسته است به مقدار مصرف مواد رنگی و بهداشت بیمار بستگی دارد.میانگین طول عمر 7-10 سال است.
منبع: پزشک آنلاین