يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

دختری 24 ساله هستم که در فک بالا دو دندان کنار دندانهای وسطم از دندانهای وسط کمی کوتاهترند و این مسئله همیشه من را رنج داده، خیلی تحقیق کردم و با روش لمینیت آشنا شدم اما خانواده و دندانپزشکی که بیمار ایشان هستم با اینکار مخالفند و معتقدند عوارض جانبی دارد و در یک کلمه به خاطر زیبایی، دندان هایم از بین میرود! من هم سلامت دندان و هم زیبایی برایم اهمیت دارد و نمیتوانم تصمیم بگیرم لطفا شما مرا در اسرع وقت راهنمایی کنید و از عوارض لمینیت و هزینه آن برای هر دندان مرا مطلع سازید تا بتوانم بهتر تصمیم گیری کنم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
اگر فقط بخواهید طول دندان را اصلاح کنید میتوانید با مواد همرنگ (کامپوزیت)این کار را انجام دهید تا دیگر دندانتان تراش نخورد .هزینه آن هم برای هر دندان 150/000 تومان است. البته در مورد لامینیت هم باید بگویم اگر چه کمی از دندان تراش میخورد ولی بجای آن ماده ای گذاشته میشود که از دندان محکمتر است پس حتی از لامینیت هم خیالتان راحت باشد.
منبع: پزشک آنلاین