يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

آیا جرم گیری با سفید کردن دندان تفاوت می کند؟ لطفا توضیح دهید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حمید فرزام:
1) جرمگیری و برساز: بسیاری از لکه های موجود روی دندانها ناشی از جرم و رسوبات ناشی از مواد غذایی و یا دود سیگار میباشد که براحتی با جرمگیری تمیزشده وازبین میرود. 2) سفیدکردن شیمیایی(BLEACHING): گاهی تغییرات رنگ دندانها از جنس خود دندانها میباشد که می توان با مواد شیمیایی مخصوص آنها را برطرف کرد.در این روش مواد شیمیایی به داخل دندان نفوذ کرده باعث سفید شدن آنها می گردند.
منبع: پزشک آنلاین