يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

من خواهری دارم که 35 سالشه حدودا از نوجوانی دهن ایشان دچار آفت می شود که الان چند ساله که بسیار شدید شده یعنی همیشه دهن ایشان آفت زده است شاید فقط یک هفته در ماه دهنش سالم باشد به پزشکان زیادی هم مراجعه کرده است البته درشهر ستان (شوشتر واهواز)ولی هیچ فایده ای نداشته خواهش میکنم بگید واقعا راه درمانی دارند یا نه ؟خیلی از بابت این بیماری درد میکشند حتی حرف زدن هم برایش مشکل میشود.البته در خانواده ما خود من وبرادرم هم این مشکل را داریم ولی نه به شدت خواهرم . اگر دکتری را سراغ دارید که بتواند مشکل اون را حل کند به ما معرفی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
آفت دهان یک بیماری چند عاملی می باشد که عوامل زیادی از جمله عوامل ارثی وژنتیکی -عوامل ویروسی -عوامل شیمیایی وعلل محیطی نظیر استرس و...دربروز آن دخیلند . ولی گاهی می تواند نشانه ای از وجود یک بیماری مهم ترباشد . شما حتماً باید به نزدیک دندانپزشک متخصص بیماری های دهان دراهواز مراجعه کنید. تاتشخیص دهد آفت شما فقط موضعی است یا نشانه ای از بروز بعضی بیماریها نظیر سندرم بهجت می باشد که درآن صورت نیاز به درمان جداگانه ای دارد چون دراین جور بیماریها بجز دهان سایر اعضاء بدن نظیر چشم وناحیه تناسلی نیز به شکل دیگر درگیر می شوند . حتماًآن را جدی بگیرید . درصورتی که دندانپزشک متخصص بیماریهای دهان سراغ ندارید به دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اهواز و بخش تشخیص بیماریهای دهان آنجا مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین