يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

24 سال دارم و حدود ده سال پیش برای ارتدنسی به پزشک مراجعه نمودم و دو دندان از پایین و یکدندان از بالا را طبق دستور پزشک کشیدم و مدتی از متحرک استفاده کردم ولی بعد از مدتی آن را رها نمودم و حالا قصد ادامه دارم میخواستم بدونم آیا با عمل جراحی میتوان این کار را انجام داد چون به علت محدودیت شغلی قادر به استفاده از هیچکدام از روشهای ثابت و متحرک نیستم و در صورتیکه از طریق عمل جراحی امکان پذیر باشد مدت زمان آن و همچنین هزینه تقریبی آن چقدر است و چقدر طول میکشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
ارتودنسی متحرک تنها در محدوده سنی مشخصی قابل انجام است وبه نظر نمی رسد که شما دیگر بتوانید با متحرک درمان کنید شما حتماًبه روش ثابت احتیاج دارید که مدت درمان بسته به مشکلات دندانی شما متفاوت می باشد وجلسات درمان هر ماه یکبار است. عمل جراحی برای مواردی که علاوه برمشکلات دندانی ،مشکلات فکی متوسط تاشدید نیز وجود دارند تجویز می شود وآنهم به صورت یک درمان مکمل برای درمان ارتودنسی ثابت بنابراین با جراحی تنها نمی توان مشکلات نامرتبی دندانها یا فکها رابرطرف نمود. درمورد هزینه درمان ومدت زمان آن بسته به مورد می باشد که تنها با معاینه وتشخیص پزشک قابل برآورد است.
منبع: پزشک آنلاین