يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

دندان های ردیف بالام یعنی اون دوتای جلو که موقع لبخند خیلی مشخص می شه نسبت به بقیه دندونای ردیف بالام بلند تر هستش و با توجه به اینکه لب بالایی من خیلی باریک هستش موقع خنده تصویر نازیبایی داره در ضمن من خانوم هستم و 23 سالمه آیا امکان اصلاح اون وجود داره که زیبا بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
امروزه با طراحی لبخند می توان برای بیمار لبخندی زیباتر ایجاد کرد . بامعاینه دقیق دندانهای جلویی از لحاظ فرم ونسبت اندازه آنها به یکدیگر ،وضعیت قرار گیری آنها نسبت به لثه ولب می توان برای بیمار لبخند جذابتر بوجود آورد . بدون معاینه دقیق از نزدیک نمی توانم کامل پاسخ شما رابدهم . می توانید به سایت من به بخش گالری عکس مراجعه کنید. ویکسری عکسهای قبل وبعد از کار بیمارانم را ملاحظه فرمائید.
منبع: پزشک آنلاین