يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

من پسری 7 ساله دارم که در سن 5 سالگی 2 دندان جلویش {از بالا} افتاد و الان 2 سال است که در نیامده است می خواستم بدانم مشکل چیست؟آیا این مشکل طبیعی است؟{در ضمن دندان های خراب دیگری هم دارد}

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
سن رویشی دندانهای جلویی بالا بین 7تا8 سالگی می باشد. ولی معمولاً زمانیکه کودک دندانهای شیری جلویی بالا را قبل از 5سالگی از دست می دهد بدلیل تشکیل یک نسج محکم فیبروز روی جوانه های دائمی زیرین مقداری رویش آنهارا بامشکل وتأخیر مواجه می کند. چنانچه تا 8 سالگی باز هم دندانها رویش نیافتند باید حتماً یک عکس از آنها تهیه شود ودرصورتی که دندانها در یک وضعیتی گیر افتاده اند که نمی تواند لثه رویش راپاره کند وبیرون بیایند باید توسط دندانپزشک لثه روی آن برش زده شود تا مانع رویشی برداشته شود. وگرنه این دندانها هیمشه مدفون می مانند.
منبع: پزشک آنلاین