يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

بین دندان های جلوی بالای من پس از یک جرمگیری فاصله افتاد که من را خیلی اذیت می کند. واین باعث شده که کم و با دهان بسته بخندم.شوهرم با ارتودنسی کردن مخالفه. چه راه دیگه ای داره؟عوارض اون چیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
2 احتمال وجود دارد . اول اینکه ممکن است بدلیل التهاب وتورم لثه های شما فضاهای مثلثی بین دندانهای شما قبلاًپربوده ولی با انجام جرم گیری وتخلیه التهاب وتورم لثه ها بافت لثه به پائین عقب نشینی کرده ودچار جمع شدگی شده است که کاملاًطبیعی است . ولی اگر فاصله بین دندانهای شما بین دیواره های کناری دندانها می باشد این فاصله از قبل هم وجود داشته وبغیر از ارتودنسی می توان با افزایش عرض یا طول دندانها بطوریکه نسبت دندانهای قدامی به هم نخورد این فاصله ها را به نحو مطلوبی بست . برای آگاهی ومشاهده موارد انجام شده می توانید به گالری عکس سایت مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین