يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

پسر من 38 ماهشه و90% از دندوناش خراب شده و به لثه رسیده آیا راهی هست که بدون درد کشیده بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
دندانهای شیری جلویی درسن پسر شما درصورتی که پوسیدگی پیدا کند وحتی به لثه نیز برسند نیاز به هیچ درمانی ندارند مگر آنکه آبسه یا عفونت داشته باشد که باید پس از طی یک دوره درمان با آنتی بیوتیک کشیده شود. چون خطر آسیب به جوانه دندان دائمی زیرین وجود دارد. اگر دندانهای شیری خلفی مشکل داشته باشند چون سن رویشی آنها نسبت به دندانهای جلویی دیرتر می باشد. باید حتی الامکان حفظ ونگهداری شوند مگر آنکه عفونت کرده باشند که باید کشیده شوند وبه جای آنها از فضانگدار استفاده کرد. جهت اطلاعات بیشتر به سایت من بخش اطفال مراجعه کنید ومقالات مورد نظر را مطالعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین