يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

خانمی 30 ساله ام. بیشتر مواقع زبانم زخم است مخصوصا مواقعی که زیاد اضطراب دارم حدودا ماهی 15 روز. چند روز خوب و دوباره نوک زبانم بیشتر زخم میشود. ومشکل دیگر در موقع مسواک زدن لثه ام از کنار بعضی دندانها خونریزی میکند. و دندانهایم هم زیاد جرم (زنگ) میگیرد.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر کورش رحیمی:
زبان شما نیازمند معاینه است اما دندانهایتان را بایستی جرمگیری نمایید تا التهاب لثه شما کمتر شود البته با معاینه بهتر میتوان اظهار نظر کرد.
منبع: پزشک آنلاین