يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

برای ازبین بردن فاصله بین دندانها بخصوص دندانهای پیشین چه راههایی وجود دارد؟ آیا این کار به دندان آسیب می رساند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
همانطور که می دانید فضای بین دندانهای جلویی کلاً منظره ونمای جالبی در لبخند ایجاد نمی کند وخیلی ها از وجود این فاصله ها احساس نارضایتی می کنند . کلاً 2راه اصلی وجود دارد راه اول انجام درمان ارتودنسی وبستن فضاها وبردن فضاهای اضافی قدامی به ناحیه خلف دهان که دید وجود ندارد وراه حل دوم افزایش عرض وطول دنداهای قدامی به نحوی که نسبت ها آن ها به یکدیگر دچار عدم تناسب نشود که این کار توسط ونیر های کامپوزیتی یا ونیر های پرسلنی (لامینیت) انجام می شود.
منبع: پزشک آنلاین