يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

مشکل من در مورد دندون عقلمه . دندون عقلم کامل در اومده و مشکلی نداره می خواستم نظر شما رو بدونم که آیا اونو بکشم یا نه ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
تصمیم گیری در مورد نگهداشتن یا کشیدن دندان عقل کاملاً بستگی به وضعیت آن دندان دارد گاهی دندان عقل کاملاً رویش یافته و به طور کامل درقوس فک قرار گرفته ودندان مقابل هم دارد وبرای فرد عملکرد خوبی دارد بنابراین آن را نگه می داریم ولی گاهی دندان عقل به دلیل فضای کم رویشی به صورت نیمه نهفته می باشد یا به دلیل زاویه رویشی کجی که دارد به دندان مجاور وکل دندانهای فک نیز اعمال می کند وباعث پوسیدگی دندان مجاور و نامرتبی سایر دندانها می شود بهتر است کشیده شود، یا گاهی پوسیدگی وسیع دارد که توجیهی برای نگهداری آن وجود ندارد یا گاهی دندان مقابل در فک روبرو ندارد دراین حالت بهتراست کشیده شود.
منبع: پزشک آنلاین

نظرات کاربران