يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

22 سالمه و دندانهای نامرتبی دارم می خوام ارتودنسی کنم و خواستم بدونم که آیا از همان بدو شروع کار ارتودنسی ثابت اعمال میشه یا نیاز به شیوه متحرکش هم هست ؟ آیا با این کار دندانهایم کاملاً مرتب می شود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
با توجه به اینکه سن رشد شما تمام شده است دندانها دراستخوانهای فک کاملاً تثبیت شده اند وشما نیاز به ارتودنسی ثابت دارید . ابتدا آنالیزفضا برای دندانهای شما انجام می شود تامشخص شود که کمبود فضای شما درهر فک چقدر است ونیاز به ارتودنسی همراه با کشیدن دندان دارید یا فقط نیاز به ارتودنسی دارید. چون وقتی کمبود فضا از یک حدی بیشتر شود باید حتماً یک یا دو دندان از کل مجموعه دندانی آن فک کم شود و فضای ایجاد شده صرف مرتب کردن بقیه دندانها شود ولی کمبود فضای خفیف نیازی به کشیدن دندان ندارد فقط با ارتودنسی مرتب می شود.
منبع: پزشک آنلاین