يکشنبه، 17 شهريور 1392

پرسش :

می خواستم بدونم برای کاشت دندان وقتی فرد هیچ دندانی ندارد چگونه محل دقیق دندانها بر روی لثه معیین می شود تا دندان ها دقیقا در مکانهای خودشان قرار گیرند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
با توجه به رادیوگرافی که از کل فک بیمار تهیه شده ، میزان حجم استخوان در نواحی مختلف مشخص وبا توجه به تعداد دندانهای از دست رفته محل ،طول و قطر ایمپلنتها مشخص می شود . گاهی جایگزینی کل دندانهای یک فک نیازی به جایگذاری ایمپلنت به جای هر دندان وجود ندارد بلکه می توان با 6یا8 عدد ایمپلنت کل 14دندان موجود در یک فک را بازسازی کرد البته امروزه رادیولوژی دیجیتال وسه بعدی به کمک دندانپزشکی آمده تا دقیقاً بتوان محل مناسب جهت جایگذاری ایمپلنتها را قبل از جراحی به کمک تکنولوژی مشخص کرد.
منبع: پزشک آنلاین