دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

رزمی کاری هستم که به طور مادرزادی دچار انحراف بینی بوده و از کودکی تا بحال برمقدار این انحراف و پل بینی من افزوده شده.آیا ممکن است تا عمل جراحی انحراف و رفع پل بینی را انجام بدهم و در صورت وارد شدن ضربه به ناحیه بینی در تمرین ورزشهای رزمی پس از طی دوران نقاحت جراحی،بینی من بشکند و انحراف و برآمدگی بینی به حالت اولیه خود بازگردد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر گیلدا گیوه چی:
بعد از جراحی بینی نسبت به ضربه حساس تر می شود.با توجه به نوع ورزشتان بهتر است در صورتیکه حرفه ای مشغول هستید بعد از به اصطلاح بازنشستگی از این ورزش اقدام به جراحی نمایید.
منبع: پزشک آنلاین