دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

یک سال پیش بینیم رو بخاطر انحراف عمل کردم بعد از مدتی متوجه شدم تیغه بینیم سوراخ شده لذا به پزشکی که عمل کرده بود مراجعه کردم و گفت موردی نیست و سوت کشدنش اذیت کننده است و یه تعداد قرص مولتی ویتا هم داد اما از اونجایی که این سوراخ روز بروز داره بزرگتر میشه و با هر عطسه یا سرفه کمی هم خونریزی داره راهکار چی هست ؟آیا بایست دوباره عمل کنم ؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر گیلدا گیوه چی:
اگر سایز سوراخ خیلی بزرگ نباشد که با توجه به صدای سوت هنگام تنفس به نظر نمی رسد سایز بزرگی داشته باشد با جراحی قابل ترمیم است.
منبع: پزشک آنلاین