دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

حدود 3 ماه پیش عمل رینو و سپتو را همزمان انجام داده و راضی هستم اما از 14 روز پیش استخوان بسیار ریزی روی تیغه بینی حس میکنم که ظاهرا پیدا نیست وسوالم این است که این استخوان بزرگتر نمیشود؟ماساز تاثیر دارد؟من اصلا تحمل عمل ترمیم ندارم لطفن مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
نیازی به عمل ترمیم نیست. با انجام ماساژ در همان قسمت مشکلتان حل خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین