دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

25 ساله هستم و حدود 10 ساله سینم به شکل زنانه و بزرگ در آمده به نظر شما با گذشت این همه سال احتمال دارد که با دارو و قرص و یا آمپول درمان شوم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید رضا صمصام شریعت:
تشخیص اینکه درمان ینیکوماستی دارویی باشد یا جراحی با جراح پلاستیک است. در مراحل اولیه درمان دارویی موثر بوده در مراحل بعدی و پیشرفته حتما جراحی نیاز دارد. شما به یک فوق تخصص جراحی پلاستیک مراجعه فرمایید.
منبع: پزشک آنلاین