دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

من شش ماهه که عمل زیبایی بینی کردم الان نوک بینیم انحراف داره تا چهار ماهم چسب میزدم اما بعد از اینکه چسب و برداشتم نوک بینیم شرو به کج شدن کرد به پزشکمم که مراجعه کردم توصیه کرد با چسب نوک بینیمو به طرف دیگه فشار بدم الان یه ماه میگذره و هیچ تاثیری نداره صبحا که بلند میشم بعد از یه ساعت نوک بینیم به حالت اولش برمی گرده.حالا خواستم ببینم شما چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
شما باید معاینه شوید که اگر مشکل به دلیل کاهش نامتقارن تورم است فقط باید صبر کنید تا تورم در طرف دیگر بینی هم از بین برود و بینیتان مستقیم شود و اگر به دلیل اشکالات ساختاری است باید به پزشکتان مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین