دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

دوازده روز از عملم میگذره تنفسم خوبه فقط موقع خواب مشکل دارم خیلی نگرانم میخوام بدونم کی میتونم مثل قبل دوباره راحت نفس بکشم بخدا خیلی میترسم اصلا از عمل پشیمون شدم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
نگرانی شما بی مورد است چون فقط ۱۲ روز از عمل شما گذشته است و بینی شما بیشترین مقدار تورم را دارد اگر پس از گذشت حداقل دوماه بازهم مشکل تنفسی داشتید با پزشک خود مشورت کنید.
منبع: پزشک آنلاین