دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

حدود 1 ماه عمل کردم کلا همه بینی حتی جای چشمام ورم داره ظاهر بینی اصلا خوب نیست می خواستم بدونم چیکار کنم که ورمم بهتر شه ؟ بینی بعد از کاهش ورم خیلی تغییر می کنه؟ آیا آمپول که برای کاهش ورمم بزنم ضرر نداره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
زمان بسیار کمی از عمل شما می گذرد شما باید برای کاهش تورم بینیان خیلی صبور باشید. شکل فعلی بینیتان با شکل نهایی آن تفاوت بسیاری دارد پس اصلا نگران نباشید. اگر برای از بین رفتن این تورم عجله دارید از آمپول استفاده کنید هرچند هر دارویی صرف نظر از اثر بخشی، عوارض جانبی خواهد داشت.
منبع: پزشک آنلاین