دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

من حدود 10 ساله که ژنیکوماستی دارم. دکتر غدد رفتم و آزمایش دادم، از لحاظ هورمونی مشکلی ندارم به گفته دکتر. ایشون داروی تاموکسیفن تجویز کردن ولی به علت عوارضی که داشت مصرف نکردم. پیش جراح عمومی هم رفتم که بعد از معاینه گفت صلاح نمیدونم عمل کنی و اونقدی بزرگ نیست که عمل لازم داشته باشی! درحالی که منو اذیت میکنه بزرگیش! پیش چنتا مربی پرورش اندام هم رفتم بعضیا گفتن با ورزش نمیشه ولی بعضیا هم به جد گفتن که میتونن از بینش ببرن. میخواستم ببینم چیکار باید بکنم برای از بین رفتنشون؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
چنانچه اختلال هورمونی و عوارض دارویی نباشد در مواردی که حجم خیلی زیاد نیست می توان از ساکشن چربی استفاده کرد.
منبع: پزشک آنلاین