دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

بعد از عمل بینی دو سه روزه بعداز ظهرا که میشه حالت تهوع دارم و فشارمم 9 هست میشه یه راهی بگید که دیگه اینطوری نشم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
مشکل شما دلایل متعددی می تواند داشته باشد و محتمل ترین علت آن واکنش بدن شما بعد از عمل جراحی و بیهوشی می باشد که تا چند روز دیگر از بین خواهد رفت. در حاضر فقط به تقویت قوای جسمانیتان توسط مایعات مقوی چون شیر، سوپ میکس شده، عصاره گوشت، آب میوه طبیعی و ... بپردازید. اما اگر این حالت تداوم داشت به پزشک مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین