دوشنبه، 18 شهريور 1392

پرسش :

من به دلیل ایجاد خط به موازات کلوملا فقط 10 روز از چسب استفاده کردم (به توصیه پزشک)آیا چسب نزدن مشکلی برای فرم دهی به وجود نمی آورد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
یکی از فواید مهم استفاده از چسب کمک به انطباق هرچه سریعتر پوست بینی با ساختار جدید بینی است. اما دقت کنید که در هر صورت توصیه پزشک شما در درجه اول اهمیت قرار دارد حتی اگر این انطباق دیرتر صورت گیرد.
منبع: پزشک آنلاین