سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من بینیم رو پیش شما چهارشنبه عمل کردم ولی من مایل نبودم که سر بینیم بالا بره که الان مقداری سربالاست میخواستم بدونم امکان داره که سر بینیم پایین بیاد و حالت طبیعی داشته باشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
فرم بینی شما طبق خواسته تان کاملا نرمال و طبیعی است و سربالا بودن آن در حال حاضر ناشی از تورم بسیار زیادی است که در هفته های اول به وضوح مشاهده می شود. پس از رفع تورم بینی شما دیگر سربالا نخواهد بود نگران نباشید.
منبع: پزشک آنلاین