سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

شش ماه از عملم میگذره و به گفته دکترم بینم خیلی خوب و قشنگ شده (البته به نظرم بینیم هنوز خیلی ورم داره که ماساژ میدم...) مشکلی که اخیرا باعث نگرانیم شده: این هست که بالای بینیم (بین دو طرف چشمهام) تو رفتگی میبینم و این تو رفتگی درسمت چپ بینیم بیشتر هست گویی که جای عینک است(بنده از عینک استفاده نمیکنم) ، نمیدونم آیا به خاطر گود افتادگی که در زیر چشمهام هست یا خیر؟ضمن آنکه باز در سمت چپ بینیم استخوان بینم گویی بیشتر هست (که البته با ماساژ کمتر میشه). خواهش میکنم کمکم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
حتی اگر یکی از اشکالات بینی شما بر طرف شده است عمل شما موفقیت آمیز بوده است.پس حساسیت بیش از حد فقط باعث نگرانی بیشتر شما می شود.شما باید منتظر باشید تا تورم بینیتان از بین برود و بدانید اطرافیان بی دلیل از کار هیچ پزشکی تعریف نخواهند کرد.
منبع: پزشک آنلاین