سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

شما 2 ماه پیش بینی منو عمل کردین که سمت چپ انحراف داشته طبق گفته شما کمپرس سرد و گرم استفاده کردم ولی هنوز سمت چپ کبودی داره و نوک بینی هم به سمت راست انحراف داره چه کاری کنم که این دو مشکل حل بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
مدت زمان از بین رفتن کبودی های پس از عمل بسته به اقداماتی که حین عمل جراحی روی بینی انجام می شود متغیر است.کجی های پس از عمل نیز به دلیل کاهش نا متقارن تورم به وجود می آیند که هر دو با گذشت زمان از بین خواهند رفت پس شما کار خاصی نباید انجام دهید فقط صبر کنید و با ماساژ بینی به کاهش هرچه سریعتر تورم کمک کنید.
منبع: پزشک آنلاین