سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

الان 35 روز میشه عمل کردم..قبل از عمل هیچ انحراف یا کجی نداشتم..اما الان نوک بینیم به سمت چپ متمایل شده و روی بینیم روی استخوان بالای بینی کمی برآمده تر هست.آیا ممکنه کجی نوک بینی از ورم باشه و درست بشه؟ و اون برآمدگی که رو قسمت استخوانیه جراحم با دست فشار داد و گفت محل جوش خوردن استخوانه و به مرور میخوابه آیا این حرف درسته دکتر؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
نگرانی شما بی مورد است چون مدت کمی از عمل شما میگذرد. روی قسمت برآمده بینی را ماساژ دهید تا تورم سریعتر از بین رود.درمورد کجی فعلی بینیتان باید بدانید به دلیل اینکه کاهش تورم بینی در دو طرف به صورت کاملا قرینه صورت نمی گیرد پس وجود انحراف در ماه های اول اجتناب ناپذیر است.
منبع: پزشک آنلاین