سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

الان ماهه سومی هست که از عمل بینیم توسط شما میگذره.از همه چیزش راضی هستم اما بافتی که قسمت بالایی بینیم هست هنوز خوب نشده.یه جلسه خدمتون اومدم بافت رو محکم فشار دادین که کامل درست شد و اون برآمدگی از بین رفت اما دوباره همون جوری برآمدگی ایجاد شده. میخواستم بپرسم آیا این بافت به مرور زمان از بین میره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
بله کاملا از بین خواهد رفت با انجام ماساژ در همان قسمت به تسریع این امر کمک کنید.
منبع: پزشک آنلاین