سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من یک دندان جلو فک پایینم کج بود دی 90ارتودونسی کردم و هنوز یه کم کجه .ولی بهمن 91تصادف کردم و چانه ام ضربه خورد ولثه همان دندان کج شده پاره شده وبه پایین رفته.الان باید چکار کنم .بگذارم دندانم صاف شود .ارتودونسی باز شود وبعد به فکر لثه بیفتم .یه دکتر بهم گفت میشه بادوانس لثه پیوند زد .راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
جراحی پیوند لثه در حین ارتودنسی هم قابل انجام است و توسط جراح لثه انجام میشود .
منبع: پزشک آنلاین