سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

پسری 24 ساله هستم مدتی است که دچار در رفتگی فک می باشم بخصوص وقتی که خمیازه می کشم به طوری که هر وقت خمیازه می کشم باید با دستم فکم را نگه دارم خواهشمندم مرا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
به این حالت subluxation فک گفته میشود و باید از باز شدن زیاد دهان جلوگیری کنید و عادت کنید دهان شما بیش از 30 تا 35 میلی متر باز نشود در این صورت مشکلی پیش نمی آید و درمان هم لازم ندارد .
منبع: پزشک آنلاین