سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

پسره 22 ساله ای هستم که حدود 2 هفته هست عمل رینوپلاستی انجام دادم و بینیم گوشتی بود و سوراخ هایش را نیز کوچکتر کردم ولی همچنان از سایز آنها راضی نیستم آیا با توجه به خطرناک بودن این کار دوباره می توانم آن ها را کوچکتر کنم یعنی ورم روی سوراخ ها و پره های کلفت بینی من اثز می گذارد؟ آیا منظور از تورم فقط تورم بینی، تورم سپتوم و استخوان بینی است یا پره ها نیز دچار تورم می گرددد و یعنی بعد از گذراندن دوره ی نقاهت امکان خوش فرم شدن و ناز ک شدن آن وجود دارد؟ میتوان بعد از یکسال دوباره سوراخهای بینیم را کوچکتر کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
تمامی اجزای بینی پس از جراحی دچار تورم میشوند از جمله پره های بینی . بله در صورت لزوم پس از یکسال میتوان مجدداً سوراخها را کوچک نمود.
منبع: پزشک آنلاین