سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

دختری 23 ساله هستم و تمایل دارم بینیمو عمل کنم کمی انحراف تیغه بینی دارم که با دقت کردن از ظاهرش هم پیداست بینیم رو نمیدونم چه نوعیه اما بزرگ نیست خیلی شاید قسمت پایینش غضروفی -گوشتی باشه ولی پوست صورتم خیلی چربه و من شنیدم پوست چرب خوب در نمیاد میخاستم ببینم این حرف در چه صورتی صحت داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
مشکل خاصی سر راه شما نیست و با توضیحاتی که فرمودید کاندید مناسبی برای عمل جراحی زیبایی بینی خواهید بود که البته با معاینه دقیق تر مشخص خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین