سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

حدود 10 روز پیش برای معاینه جهت جراحی زیبایی بینی به مطب شما آمدیم .(اگه یادتون باشه با خواهرم بودیم من خواهر کوچیکه ام) نظر شما این بود که من به جراحی فک نیز احتیاج دارم اما با بررسی بیش تر و به علت اینکه دندونهام تحت ارتودنسی قرار گرفته بودن فرمودین که می شه بینی رو جراحی کنید. الان سوال من اینه که آیا در حین ارتودنسی میشه بینی رو عمل کرد. اگه اشکال پزشکی نداره من به دلایلی ترجیح می دم که در حین ارتودنسی بینی عمل بشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بهنام خرّمی:
ارتودنسی شما بر اساس عدم جراحی فک انجام شده و این مسئله درمان شما را پیچیده کرده است.در هر حال پیشنهاد من مشورت با ارتودنتیستتان جهت امکان تغییر طرح درمان جهت امکان انجام جراحی فک قبل از عمل بینی است.
منبع: پزشک آنلاین