سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

چند وقتیه به فکر عمل بینیم افتادم اما پیش یک دکتر رفتم کاملا از عمل ترسوندم گفت بخاطر جلوزدگی فک احتمال کج شدن بینیت زیاده. حالا نمیدونم چیکار کنم.راهنماییم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بهنام خرّمی:
جلو زدگی فک ارتباط به کج شدن بینی پس از عمل ندارد ولی اگر فک بالا نیاز به جراحی داشته باشد باید قبل از جراحی بینی به جراحی فک اقدام کرد.جراحی فک بالا باعث افزایش پهنای بینی میشود و حتی بیمارانی که تمایل به جراحی بینی ندارند پس از جراحی فک در بسیاری موارد کاندید رینوپلاستی میشوند.قابل ذکر است فاصله انجام جراحی فک تا جراحی بینی ترجیحا 6 ماه است.
منبع: پزشک آنلاین